dissabte, 31 de gener del 2009

"En 5 anys, intentaré baixar de les 2 hores"


No ha tingut cap problema Samuel Wanjiru, el campió olímpic de Marató, en posar-li una data a baixar de les 2 hores. D'aquí a 5 anys creu que ho pot aconseguir. En això coincideix amb l'enquesta que vam fer al blog fa unes setmanes, on la majoria consideràveu que ell serà el primer en fer aquest estratosfèric registre.
Avui he anat a Granollers a recullir el pitrall i he assistit a la conferència de premsa prèvia a la Mitja marató de Granollers de demà. Hi havia Samuel Wanjiru, Pepe Ríos, Marta Domínguez, Rosa Morató i Pol Guillén, algunes de les estrelles de la cursa.
Pel que fa a mí, l'any passat m'hi vaig lesionar i vaig haver de fer 6 quilòmetres, caminant, amb un trencament fibrilar que gairebé em costa la participació a la Marató de Barcelona. Sortosament no va ser així. Com veieu a la foto, poc abans d'entrar a meta amb 1h 51m, feia cara de dolor. Demà espero que tot vagi bé. Després, igual que l'any passat, faré el reportatge que s'emetrà al 33 a tres quarts de 6, a la mitja part del futbol de les 5 de la tarda.

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Sort per dema Xavi !!!

Xavi ha dit...

Merci!!!! perseguiré al Wanjiru... és una bona llebre,he, he....