dissabte, 8 de setembre del 2012

Còrrer contra el càncer

  Les curses populars, un autèntic fenòmen en alça a Catalunya des de ja fa molts anys, s'estan convertint també en un altaveu impagable per demostrar la vessant solidària dels catalans. Per exemple, cada vegada hi ha més curses que donen una part de les seves inscripcions a ajudar els altres. I això és magnífic ! En solidaritat no hi ha crisi que pugui amb l'esperit dels catalans !! La Marató de TV3 n'és un exemple, any rera any. Sempre que puc participo en les curses que tenen vessant solidària i més encara sí lluiten contra el càncer. Una d'elles és la que es farà el pròxim 29 de setembre a Terrassa, a Torrebonica. L'organitzen el Consorci Sanitari de Terrassa, l'Institut Oncològic del Vallès, amb el suport del CAR, el Centre d'Alt Rendiment.  El gran maratonià terrassenc, Jaume Leiva i el seu germà també estan en l'organització.
   La cursa forma part de la 3a jornada  sobre l'exercici físic i càncer, i vol conscienciar tothom que fer esport és vital per prevenir aquesta malaltia. Hi haurà dues possibilitats de participació: 5 Km, (amb l'opció de fer-los caminant) o 10 Km.
   No hi podeu faltar !! Les inscripcions, que són gratuites, es tanquen el 26 de setembre. Per inscriure-us cal enviar un correu a cursacanceriesport@cst.cat.
   La cursa és a les 11 del matí, recordeu, el 29 de setembre, dissabte.

1 comentari:

Miquel Pucurull ha dit...

Magnífic el que vols fer, Xavi.

Si el 25 m'hi veig en cor, m'hi apuntaré.